Etichete

, , , , , , , ,

Suntem la finalul unui mandat. Putem să privim la ceea ce s-a făcut, pentru a ne gândi la viitor.

Cei care au avut încredere în mine, în 2008, nu credeau că primăria va rezolva în patru ani toate problemele oraşului.

Se aşteptau, însă, ca primăria să lucreze pentru oameni. Se aşteptau ca banii publici să fie bine gospodăriţi, nu risipiţi.

M-am străduit să fac faţă acestor aşteptări. Au fost multe provocări, dar astăzi se poate vedea că faţa oraşului s-a schimbat în bine.

N-am făcut toate lucrurile singur, ci împreună cu colegii, cu partenerii oraşului şi cu mulţi orădeni. Le mulţumesc tuturor pentru sprijin.

Mai sunt încă probleme. Sunt tineri care îşi caută un loc de muncă mai bine plătit sau pensionari care îşi plătesc cu greu facturile. Nu toate depind de primărie, dar putem îmbunătăţi lucrurile dezvoltând economic oraşul şi oferind servicii publice mai bune.

Bunăstarea oraşului depinde şi de acţiunile orădenilor, de ce face sau alege să nu facă fiecare. Putem alege, de exemplu, să păstrăm curăţenia sau să facem mizerie. Putem alege să ne implicăm sau să stăm pe margine. Putem alege să mergem la vot sau să stăm acasă.

Progresul oraşului necesită timp şi continuitate. Dacă în criză şi fără sprijin de la guvern s-au făcut atâtea lucruri, gândiţi-vă ce putem face împreună în următorii ani.

Veniţi la vot! De noi depinde să transformăm oraşul.

Un oraş mai curat, mai echitabil şi mai prosper!

Anunțuri