Nici nu s-au încheiat bine alegerile că la Primăria Oradea a şi început o campanie de asmuţire a funcţionarilor împotriva mea. Citesc în presa electronică zvonuri privind agitaţia care a cuprins instituţia, în aşteptarea mea. Se spune despre mine că voi face disponibilizări şi că pregătesc o nouă organigramă a primăriei, în care ei nu se vor mai regăsi.

Am mai avertizat şi în timpul campaniei electorale asupra maşinii de zvonuri a găştii din primărie, care încearcă să creeze panică printre funcţionari, zugrăvindu-mă în chip de dictator. Răspunsul meu, atunci ca şi acum, este că nimic din toate acestea nu e adevărat. Nu am de gând să dau pe nimeni afară dacă îşi face datoria cu responsabilitate. Nu vin la Primărie ca să înlocuiesc o gaşcă cu altă gaşcă.

Cei care răspândesc asemenea zvonuri o fac în mod interesat, făcând parte din gaşca pe care am nominalizat-o în timpul campaniei. Acea gaşcă despre care toată lumea ştie că îşi foloseşte posturile pentru obţinerea de privilegii şi foloase personale, indivizi care nu au niciun fel de scrupule, vârându-şi mâinile adânc în buzunarul public. Da, aceştia au de ce să se teamă. Când am spus că voi face ordine la Primărie, la ei mă refeream. Ei sunt cei care acum, cuprinşi de panică, încearcă să asmută funcţionarii corecţi împotriva mea. Ei sunt oamenii la care mă refeream când am spus că nu au respect pentru cetăţean. Acum demonstrează că nu au respect nici măcar pentru propriii lor colegi din primărie, pe care încearcă să-i prostească pe toate căile. Îi anunţ de pe acum că nu vor reuşi.

Reclame