Cred că aţi aflat deja vestea că orădenii m-au votat ca primar al Oradiei, încă din primul tur. Mă simt onorat de încrederea pe care cetăţenii acestui oraş mi-au acordat-o şi ţin să le mulţumesc şi pe această cale. Sunt impresionat de susţinerea orădenilor şi voi încerca să fiu un bun primar pentru toţi, indiferent de alegerea exprimată la vot. Până la urmă, sunt convins că fiecare a votat pentru ceea ce a crezut că e binele acestui oraş.

Aşa cum am spus şi în conferinţa de presă pe care am ţinut-o azi la prânz, nu am uitat care e programul cu care am câştigat aceste alegeri: un oraş curat şi prosper, ordine la Primărie, eliminarea corupţiei şi birocraţiei, circulaţie mai uşoară în oraş şi parcări mai multe, cheltuirea judicioasă a banilor publici, o administraţie decentă, cu respect faţă de cetăţean, investiţii mai multe şi creşterea nivelului de trai şi civilizaţie. Am spus de asemenea că voi respecta cultura şi tradiţiile tuturor orădenilor, indiferent de etnie sau confesiune.

Sunt convins că toate acestea sunt realizabile, mai ales că am obţinut şi în consiliul local suficiente mandate, deci voi avea susţinerea necesară pentru a pune în practică programul meu. Pentru acest lucru, datorez de asemenea mulţumiri alegătorilor, pentru că au avut încredere în echipa mea de consilieri. Vă promit că nu vă vom dezamăgi.

Uitându-mă cu puţin timp în urmă pe statisticile blogului meu, am constatat că azi am avut un număr record de vizitatori – aproape 1000. Acest lucru mă bucură şi în acelaşi timp mă determină să-mi reafirm decizia de a continua dialogul cu orădenii şi prin intermediul acestui blog.

Mulţumesc tuturor celor care mi-au scris, exprimându-şi susţinerea pe acest blog. Le mulţumesc şi pentru felicitările pe care mi le-au adresat deja. Aş vrea să precizez însă că victoria este în primul rând a orădenilor – şi sper că mă voi ridica la înălţimea aşteptărilor.

Voi reveni în curând – sper să vă găsesc tot aici!

Anunțuri